U13 Črni – Prvenstvena tekma Radomlje

 

Današnjo tekmo proti ekipi NK Radomlje nismo odigrali tako kot smo si želeli. V prvem delu si nismo uspeli ustvariti nobene priložnosti za zadetek, ker si enostavno nismo upali napadati z večjim številom igralcev. Na sredini smo bili zelo slabi in nedosledni nalogam, ki smo si jih zadali. Zopet smo bili zelo slabi v duelih, netočne podaje in veliko (zaradi naših napak) izgubljenih žog.

V drugem delu smo igro nekoliko izboljšali, a si še vedno nismo upali igrati. Imeli smo priložnost za zadetek, a sreča nam tudi danes ni bila naklonjena, saj je njihov vratar žogo ustavil na gol črti. V samem zaključku srečanja smo zopet prejeli zadetek iz prekinitve, ker enostavno ne gremo bolj odločno v skok in ker nekateri igralci zgolj opazujejo kaj se dogaja pred njihovim golom in sami pri tem ne storijo nič. Na koncu smo začeli igrati malo bolj konkretno proti njihovemu golu, a imeli premalo časa, da bi iztržili neodločen izid.

Rezultati v preteklih dveh tekmah niso naključje. Izgubili smo osnove naše igre, ki smo jo kazali. Kompaktnost v razporedu, igro proti žogi, osvajanje duelov in drugih tako imenovanih “umazanih” žog. V obeh srečanjih je nasprotnik prikazal več “krvi” in želje v večini situacij. Posledično smo tudi v igri prikazali premalo in bili predvsem premalo konkretni, da bi si zaslužili kaj več. Fantje, vse je v naših rokah in potrebno bo prevzeti odgovornost in se vrniti k osnovam. Ostati potrpežljiv in si s prikazanim na igrišču zaslužiti zmago.

Jasmin Muratagić

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium