U13 Črni – Remi s Krko

 

Sobotno dopoldne je selekcija U13 Črni preživela v Novem mestu, natančneje v športnem parku Portoval. Na tamkajšnji umetni travi so se pomerili z domačo Krko.

V deževnem vremenu smo v tekmo vstopili rahlo ‘zaspani’ in v uvodnih minutah prepustili pobudo nasprotniku. Nekje do sredine polčasa smo se prebudili in začeli imeti nekaj več od igre in si ustvarili tudi nekaj polpriložnosti. Kljub temu smo na polčas odšli z začetnim rezultatom.

V drugem polčasu pa smo takoj na začetku videli dva zadetka. Najprej so domačini presenetili s hitrim protinapadom in povedli. Vrhničani pa so takoj v naslednji minuti vrnili z žogo v domači mreži. Do konca srečanja smo prevzeli pobudo, vendar nam igra pred nasprotnim golom ni stekla, tako da je ostalo pri rezultatu 1:1, ki je bil pošten za oba nasprotnika.

Fantje so odigrali korektno tekmo, vendar je ostalo nekaj grenkega priokusa, da bi morda lahko iztržili še nekaj več. Potrebno je biti pošten, da bi se tekma lahko obrnila tudi v drugo smer in bi jo nasprotnik lahko dobil. 

V tem tednu nadaljujemo s treningi in pripravo na naslednjo tekmo. Konec tedna na domači umetni travi gostimo Brinje Grosuplje in se nadejamo še ene dobre predstave. 

trener Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium