U13 Črni – Slaba predstava v Moravčah

 

Ne glede na trenutno uvrstitev nasprotnika na prvenstveni lestvici, sem se že pred odhodom na tekmo zavedal, da nas čaka težka preizkušnja na gostovanju v Moravčah, kar je na koncu potrdil tudi izid današnje tekme.

Sem mnenja, da smo danes prikazali našo najslabšo predstavo v letošnji sezoni. Enostavno nam igra ni in ni hotela steči kakor smo si želeli. Slabi smo bili pri sprejemanju in podajanju žoge, slabi v duelih na tleh in v zraku. Preslabi pa smo bili tudi v tempu igre, žoga je krožila prepočasi, razlog temu pa je bilo preslabo gibanje in odkrivanje igralcev brez nje.

Mogoče sem fante na današnji tekmi preveč kritiziral. To počnem zato, da bi jim čim prej vcepil drugačen pogled na nogomet, samokritičnost in strmenje k “biti boljši” vsako tekmo… Sem pa še zmeraj izredno ponosen na njih in jih bom še bolj “stiskal” na treningih, saj je to ekipa izjemnega potenciala, v njihovih glavah pa je, koliko in kdaj ga bodo izkoristili. Želim si, da maksimalno veliko in to čim prej, kajti že naslednji vikend nas čaka dobra tekma na kateri lahko prikažemo ves potencial, ki ga imamo.

Fantje s polnim plinom delamo in gremo naprej!!!

Jasmin Muratagić

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium