U13 Črni – Slabša predstava

 

V soboto dopoldan smo v športnem parku Vrhnika na glavnem igrišču odigrali prvo domačo prvenstveno tekmo. Pomerili smo se z Rudarjem iz Trbovelj. 

V prvem polčasu ekipi nista imeli veliko od igre. Videli smo lahko veliko raztrgane igre in veliko število napak. Ob koncu prvega dela smo z borbenostjo in vztrajnostjo le prišli do zadetka in odšli na odmor z minimalno prednostjo. 

V drugem delu smo malenkost popravili svoj nivo v napadalni fazi igre. Pripravili smo si kar nekaj priložnosti in tudi eno izkoristili, vendar nas je nasprotnik hitro kaznoval z zadetkom in prepolovil zaostanek ter nas opomnil, da še ni konec srečanja. Nato smo v pičlih dveh minutah še dvakrat zadeli po dveh lepih protinapadih in tekmo mirno pripeljali do konca ter osvojili nove tri točke. 

Kljub zmagi s tekmo ne moremo biti zadovoljni, saj smo naredili preveč napak in se nismo držali osnovnih načel v napadu in obrambi. V kolikor bi nasproti stal močnejši nasprotnik, bi nas lahko večkrat kaznoval, zato bo potrebno v prihajajočem tednu zbrano trenirati, saj že v nedeljo igramo zelo močno tekmo proti ljubljanskem Bravu.

trener Tadej Špicar

 

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium