U13 Črni – Solidna igra in nova zmaga

 

V soboto smo gostovali v Jevnici. Tekmo smo začeli dobro in si kaj kmalu ustvarili nekaj priložnosti, a smo bili na žalost pred golom premalo natančni. Po 20 minutah še vedno ni bilo zadetka, zato je bilo pri fantih občutiti že nekaj nervoze. V 20. minuti smo povedli z zvrhano mero sreče, saj so si gostitelji po našem kotu zabili avtogol. Po tem zadetku smo se malo sprostili in zaigrali bolje ter do polčasa zadeli še dvakrat, ter tako na odmor odšli s prednostjo treh zadetkov. 

V drugem polčasu smo začeli igrati tako kot znamo v vseh pogledih igre. Zadeli smo tudi iz lepe akcije, ki smo jo vadili na treningu. Skozi celoten drugi polčas nismo popuščali in zadeli še 6 golov ter slavili nove 3 točke s končnim rezultatom 0:9. 

V veselje mi je, da fantje napredujejo iz tekme v tekmo in na igrišču prikazujejo vsebine, ki smo jih delali na treningu. Sledi domača malenkost težja tekma proti Mirni, prihodnji teden v torek pa igramo pokalno srečanje proti Viru na celotnem igrišču (sistem 11 proti 11).

Pohvala fantom za igro in borbo, prav tako navijačem za navijanje in podporo s tribun.

Trener Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium