U13 Črni – Spomladanski del

 

Selekcija U13 Črni je tudi že zakorakala v drugi del prvenstva, v katerem se bomo morali kar pošteno potruditi, da ostanemo v ligi.

Odigrali smo že 3 tekme. Naši nasprotniki so bili NK Radomlje, NK Bravo in NK Domžale. Na vseh treh smo izgubili. Najtežji poraz mi je bil tisti z Radomljami, saj so nam direktni konkurent za obstanek v ligi. Na vsaki tekmi smo prikazali dober in slab nogomet. V fazi igre nismo bili slabi, saj smo odigrali precej kombinatorno. Medsebojno sodelovanje je bilo dobro, imeli smo pobudo, želeli smo igrati, bili čvrsti in agresivni.

A kaj ko za zmago moraš doseči zadetek in tukaj se je pa pri nas ustavilo. V fazi zaključka nam nikakor ne gre in ne gre, čeprav smo imeli kar nekaj uspešno odigranih situacij, ko bi ga lahko zabili, a nam to ni uspelo. Pri samem zaključku smo povsem nezbrani, nenatančni in premalo odločni. Upam in verjamem, da nam bo tudi to uspelo, saj ne igramo slabo in tega ne vidim samo jaz, ampak tudi vsi naši starši, ki nas spremljajo, nas gledajo in za nas navijajo.

Trener Jasko

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium