U13 Črni – Super igra, super rezultat

 

V soboto smo odigrali novo prvenstveno tekmo. Na Vrhniko je prišla Mirna. Na ogrevanju smo bili rahlo “zaspani” in nemotivirani, vendar smo se do pričetka tekme zbrali in v tekmo vstopili kot je treba. 
V uvodnih minutah je vseeno bilo opaziti malenkost nezbranosti in s kančkom sreče smo ušli prejetju zadetka, ki bi lahko obrnil potek uvodnega dela tekme. Na nasprotnikova vrata smo vršili pritisk in v prvem delu dosegli tri zadetke. 
 
Na odmoru med polčasoma smo se dogovorili, da nadaljujemo z vršenjem pritiska in morda poskušamo nivo teka dvigniti še nekoliko višje. Prav tako smo poudarili sodelovanje in kombinatoriko, česar je rahlo primanjkovalo v prvem polčasu. V drugem polčasu so nato fantje vestno izpolnjevali naloge o katerih smo se dogovorili. Opaziti je bilo tudi več komunikacije, kar je botrovalo h boljši igri. Vse to je vodilo do sedmih zadetkov v mreži nasprotnika in do končnega rezultata 10:0. 
 
Pohvala fantom za igro in odnos na tekmi. Prav tako ponovno nismo prejeli zadetka in ohranili mrežo nedotaknjeno. Pohvala tudi staršem za navijanje in podporo s tribun.
V torek sledi že nova tekma. Pokalno srečanje bomo odigrali na Viru, za vikend pa odhajamo v Belo Krajino.
 
Trener Tadej Špicar
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium