U13 Črni – Ta lepa dolenjska

 

Včeraj smo se odpravili na gostovanje v Novo Mesto, kjer smo proti ekipi NK Krka odigrali novo prvenstveno tekmo. Potihoma sem pričakoval ugoden izid in upal na kakšno novo točko.

V uvodu v tekmo smo že takoj storili kar nekaj napak v organizaciji napada, kar je povzročilo določeno nezbranost v igri. Posledično smo bili premalo konkretni v igri po globini in v pripravi napada. V prvem delu nas je ekipa Krke nadigrala in to so tudi kronali z zadetkom. Tako smo na odmor odšli z minimalnim zaostankom. V drugi del smo vstopili zelo dobro. Bili smo bolj konkretni, agresivni, v fazi branjenja smo stali zelo visoko in nasprotniku že na njihovi polovici poskušali onemogočati prehode proti našemu golu. Na trenutke smo prevladovali na igrišču, bili boljši nasprotnik. Posledica vsega tega je bila zelo dobro odigrana akcija, po kateri smo dosegli ta težko pričakovani zadetek, ki nam je na koncu prinesel zasluženo osvojeno točko.

Tokrat je potrebno izpostaviti pomembnost ekipnega duha in pravega karakterja in prav na to sem bil včeraj še posebej ponosen. Že po prejetem zadetku je bilo moč čutiti, da ne bomo popuščali v naši igri in to se nam je tudi obrestovalo. Čestitke igralcem za dobro predstavo, le na tak način smo lahko uspešni kot ekipa. Le prava ekipa pa na koncu izpostavi prave posameznike in na tej tekmi jih je bilo kar nekaj. Čestitke tudi našim staršem, ki so nas zelo dobro in glasno spodbujali s tribun.

Trener Jasko

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium