U13 Črni – Tekma proti Interblocku

 

Proti Interblocku naša igra v prvem polčasu ni bila dobra, slaba pa tudi ne. Z dobrim medsebojnim sodelovanjem smo si ustvarili kar nekaj priložnosti za doseganje zadetkov, a bili v fazi zaključka premalo zbrani in nenatančni. Sreča nam je tudi obrnila hrbet, saj smo kar dvakrat zadeli okvir vrat. Negativna stvar prvega dela so bile zopet slabe in netočne podaje, slabo pokrivanje določenih igralcev, slaba in nekontrolirana varanja ter slaba medsebojna komunikacija.

V drugem polčasu smo tehnično raven izboljšali in posledično odigrali dosti bolje. Vseeno nam je bilo v zaključku napada težko, saj se je nasprotnik dobro in uspešno branil, pa tudi njihov vratar je bil razpoložen. Všeč mi je bilo, da smo začeli igrati bolj kombinatorno, tudi medsebojno sodelovanje vseh fantov na igrišču je bilo dosti boljše. Posledica vsega tega je bil lepo dosežen zadetek Gabrijela, ki je pravočasno stekel in dobil žogo v prazen prostor ter dobro zaključil lepo odigrano akcijo v kateri je sodelovalo kar nekaj igralcev.

Tekmo smo uspešno pripeljali h koncu in zasluženo osvojili vse tri točke. Fantje bodo morali skozi sezono, ki je pred nami, najti neko mero samozavesti in biti prepričani v svoje znanje ter verjeti vase. Na koncu čestitam fantom za zmago in staršem za pozitivno spodbujanje s tribun.

Trener Jasko

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium