U13 Črni – Tekma proti NK Brinje Grosuplje

 

Na sobotni tekmi proti NK Brinje smo znova lahko videli, da smo sami sebi največja nevarnost. Nasprotnik je bil sicer motiviran in čvrst, vendar premalo nevaren. Mi pa smo bili enostavno premalo zbrani in pomanjkljivo motivirani. Precej nerazumljivih taktičnih in tehničnih napak je botrovalo temu, da si nismo mogli ustvarjati priložnosti, obenem pa smo nasprotniku omogočili situacije, ki bi lahko bile nevarne za naš gol. Pred tekmo sem od fantov zahteval zgolj in le zmago, ki so jo kljub slabši predstavi uspeli doseči. Pozitivno je vsekakor, da smo sposobni, kljub takšni igri, premagati solidnega nasprotnika in s tem ustvarjati in nadgrajevati zmagovalno mentaliteto ekipe.

Naša ekipa je v preteklem tednu delovala v peklenskem ritmu, saj smo poleg naših treningov, ki jih imamo 4 krat na teden (NEKATERI SO IMELI TUDI 2 INDIVIDUALNA TRENINGA), igrali tekme na 3 dni. Ritem je bil res naporen, a kaj bi si lahko mlad nogometaš želel več kot trenirati in igrati nogomet.

Čestitam vsem igralcem za pristop na vseh tekmah in pohvaliti jih moram, da so tudi na treningih vedno bolj zbrani in poslušni. Čestitke gredo pa seveda tudi našim fantastičnim staršem, ki so nas ob vsem tem dobro in glasno spodbujali.

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium