U13 Črni – Tri tekme z izredno kakovostnimi nasprotniki

 

Za nami so tri tekme z izredno kakovostnimi nasprotniki.

Na prvi tekmi proti ekipi iz Domžal (2007) smo se večino tekme uspešno branili in poskušali biti nevarni iz protinapadov, a nam to ni najbolj uspevalo.

Na drugi tekmi proti ekipi iz Novega Mesta smo odigrali zelo dobro, posebej 1. polčas, kjer smo si zaslužili zmago, a na koncu iztržili neodločen izid.

Na današnji tekmi smo doživeli poraz z ekipo Domžal (2006), saj smo se večino časa le branili.

V taktičnem smislu smo v vseh treh tekmah v fazi branjenja odigrali zelo dobro, čvrsto in agresivno. Navdušen sem nad borbenostjo in odnosom, ki ga fantje kažejo na igrišču. Veseli me tudi dejstvo, da smo na treh močnih tekmah prejeli le štiri zadetke. Iz tega vidika sem zelo zadovoljen in je treba moje fante pohvaliti. Moti me pa dejstvo, da v fazi organizacije napada nismo sposobni prikazati boljše in bolj samozavestne igre. Zavedati se moramo, da bo na takšnih tekmah malo priložnosti in zato je pomembno, da smo v ključnih trenutkih najbolj zbrani ter izkoristimo ponujene priložnosti pri doseganju zadetkov (tekma proti NK Krka).

Na koncu pa seveda ne smem pozabiti naših staršev, naših najbolj zvestih navijačev, ki nas v velikem številu glasno in pozitivno spodbujajo s tribun na vseh naših tekmah. Hvala starši.

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium