U13 Črni – Tri točke brez boja in ocena jesenskega dela sezone

 

V nedeljo je bila selekcija U13 Črni v pričakovanju nove tekme. Na domači umetni travi na Vrhniki bi morali odigrati tekmo z ekipo Kolpe, ki pa ni imela dovolj velikega števila igralcev, zato so v zgodnjih jutranjih urah tekmo na žalost odpovedali, mi pa smo vpisali novo zmago, tokrat brez boja.

Hitro smo se organizirali in namesto tekme oddelali igralni trening, tako da fantje niso bili brez aktivnosti in so se vseeno naigrali.

S tem vikendom se je zaključil jesenski del prvenstva 2. MNZ liga mlajših dečkov, ki smo ga končali na zelo dobrem 2. mestu, ki še vodi v višji rang tekmovanja. Splošna ocena tekem je zelo solidna. Izgubili smo le domačo tekmo z ekipo Arne Tabor, ter remizirali na težkem gostovanju v Kočevju. Ostala srečanja smo dobili in na le teh prikazali kar nekaj dobrih predstav. 

Kar se tiče trenažnega procesa, so fantje treninge do sedaj izvajali korektno in pridno. Prav tako je zavidljiva zelo visoka prisotnost na vseh aktivnostih za kar lahko pohvalim celotno ekipo. Vsebine, ki jih trenutno obravnavamo, izvajajo po svojih zmožnostih, nekaj rezerve na treningih pa je predvsem v pozornosti, disciplini, doslednosti in natančnosti izvedbe vsake posamezne vaje, občasno pa osebno pogrešam ŽELJO po znanju in napredku vsakega posameznika, ki bi bila lahko večja.

Tekmovalnega premora za fante ne bo, saj že prihajajoči vikend začenjamo z zimsko ligo na Ježici. Fantje bodo tam igrali velik nogomet po sistemu 11 proti 11 po celotnem igrišču, med tednom pa bomo kdaj še odigrali kakšno močno prijateljsko tekmo.

Trener Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium