U13 Črni – Tri točke proti Radomljam in visok poraz z Domžalami

 

Radomlje

Pred tednom dni je selekcija U13 Črni na domačem igrišču odigrala 4. prvenstveno tekmo v 1. ligi U13 – mlajši dečki.
Na sami tekmi ni bilo prisotne veliko prave nogometne igre. Tako mi kot nasprotnik nismo bili pravi in smo imeli veliko težav s kontrolo žoge in osnovnim sodelovanjem v napadu in obrambi. 
Kljub slabi igri smo nasprotnika premagali z rezultatom 3:1, vendar s to predstavo ne smemo biti zadovoljni. V tolažbo je morda dejstvo, da lahko premagamo nasprotnika tudi, če imamo slab dan. 

Domžale

V soboto smo se v gosteh pomerili z nasprotniki iz Domžal, ki so bili do sedaj od vseh ekip najbolj suvereni in so prvi favorit za končno 1. mesto na lestvici. 
Tudi tokrat nismo bili pravi, nasprotnik pa nas je konkretno nadigral v vseh elementih nogometne igre. V naši igri je primanjkovalo veliko želje, borbe in nogometne predrznosti, da bi v igri bili vsaj približno enakovredni nasprotnikom, ki so bili tehnično zelo dovršeni.
 
V tekočem tednu moramo trenirati bolj zbrano, saj s prihajajočim vikendom sledi še ena močna tekma proti vrstnikom iz Olimpije. V torek 6.10. pa v pokalnem srečanju gostujemo na Kodeljevem pri Slovanu.
 
Pohvale staršem za navijanje in podporo s tribun.
 
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium