U13 Črni – Zaključek pripravljalnega obdobja

 

Zimsko pripravljalno obdobje smo zaključili s pripravami v Čatežu. Pogoji za delo so bili vrhunski. Na voljo smo imeli dve zelo dobro pripravljeni igrišči, ki jih ponedeljkovo slabo vreme ni niti malo pokvarilo, raznovrstno prehrano, sejne sobe za analize, bazen, termalno riviero,… Razmišljali smo lahko samo o vsebini katero bomo s fanti vadili na igriščih. S pristopom in delom na treningih sem bil zadovoljen, fantje so delali dobro in zavzeto.

Vrhunec našega bivanja v Čatežu smo doživeli v torek popoldan, ko smo odigrali prijateljsko tekmo proti zelo kakovostni ekipi iz Brežic. Tekma je bila odigrana na visokem nivoju, saj nas je nasprotnik dobro in čvrsto pokrival po celotnem igrišču. S pristopom naše ekipe nisem bil zadovoljen, saj smo delali preveč nepotrebnih napak, ki jih nekako zadnje čase ne počnemo. Zavedam pa se, da so bili fantje utrujeni in nekako sem tudi pričakoval malo slabši pristop na tej tekmi. V bodoče bi morali prijateljske tekme na pripravah odigrati z malo manj kakovostnimi nasprotniki, saj je bila ekipa iz Brežic sigurno na ravni Ilirije, Brinja in Domžal.

Pripravljalnega obdobja je konec in sedaj je pred nami izziv, ki si ga vsak športnik želi. Prvenstvena tekma – tekma, ko gre zares! Tekma, v kateri ti je užitek pokazati vse svoje nogometno znanje, uporabiti vse izkušnje iz prejšnje sezone ter maksimalno izkoristiti ves potencial, ki si ga pridobil s treningi in tekmami v pripravljalnem obdobju.

Trener Jasko
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium