U13 – Grabi dalje

 

Selekcija U13 nadaljuje v močnem tempu. V zimski ligi še naprej igramo toplo-hladno, kar niti ni čudno, saj vsako tekmo damo priložnost popolnoma vsem fantom. Rezultat v zimski ligi je v drugem planu. Nas pa veseli, da se nekateri fantje res hitro razvijajo v pravo smer. Celotna ekipa napreduje z razvojem posameznika, ta pa tudi dobi boljši odziv ekipe. To je lepo vidno na samem igrišču, kjer naša igra dobiva smisel. Manj je strahu, krča, hitenja in sama igra izgleda dosti bolj enostavna. Seveda ne delamo samo na nogometnih vrlinah, temveč veliko pozornosti posvečamo tudi medsebojnim odnosom znotraj ekipe, kot tudi splošnim življenjskim navadam. 

V februarju smo odigrali poleg zimske lige še dve prijateljski tekmi. Od 27. 2. do priprav 12. 3. nas čakajo še štiri tekme, tako da nam ritma res ne manjka. Fantje si zaslužijo pohvale glede prisotnosti in prizadevnosti na treningih.

Po treh mesecih sodelovanja z ekipo U13 lahko mirno rečem, da smo se zelo dobro ujeli, ter se že vnaprej veselim vsakega naslednjega treninga oz. druženja.

Rezultati:

  • NK DREN VRHNIKA U13 – NK SLOVAN U13B    9:0
  • NK DREN VRHNIKA U13– NK LJUBLJANA U15  0:7
  • NK DREN VRHNIKA U13/U12 – NK BRINJE U12  3:3
  • NK DREN VRHNIKA U13 – NK GORICA U13   0:2
  • NK DREN VRHNIKA U13 – NK DOLOMITI DRAGOMER U13    4:0        

trener Filip Fridl

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium