U13 – Zaključni turnir v Banjolah

 

Med 9. in 11. junijem smo se podali še na zaključni turnir v Banjole. V petek smo se zgodaj odpravili v Premanturo, se po prihodu namestili v apartmaje ter na hitro šli preverit temperaturo morja. Po kopanju smo se odpravili na kosilo in odšli na prizorišče turnirja.

V petek nas je v popoldanskih urah čakala le ena tekma, ki smo jo oddelali solidno in zmagali z 2:0. Sobota nam je prinašala še dve tekmi v skupini. Prvo tekmo smo z Reškim Uljanikom odigrali 0:0, nato pa z 2:0 premagali še Mladost Fažano. Vse to je zadostovalo za drugo mesto v skupini. Sledilo je kopanje in kosilo.

Pozno popoldan smo v četrtfinalu igrali za vstopnico za nedeljsko igranje. Vseh 30 minut smo imeli niti igre v svojih rokah, a žoga ni hotela v mrežo nasprotnika, tako da so 11 metrovke odločile zmagovalca. Bili smo prisebnejši in srečnejši, ter si zagotovili polfinale. Sledilo je veselje,večerja ter ogled finala lige prvakov.

V nedeljo smo zgodaj igrali polfinale z ekipo Bregane, ki nas je v tekmi 2×20 minut pošteno premagala z 2:1. To sta tudi edina dva prejeta zadetka naše ekipe na celotnem turnirju, saj smo kasneje na tekmi za tretje mesto z malce jeze pometli ekipo Veli Vrh s 3.0. Po zmagi smo se s starši, ki so nas lepo spodbujali vse tri dni, poveselili ob bronu. Po zasluženem kosilu smo se z medaljami okoli vratu in pokalom v rokah ter glasno, veselo muziko odpravili domov proti Vrhniki.

trener Filip Fridl

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium