U13 Zlati – Aktivnosti pred premorom

 

V petek je ekipa kljub sneženju in debeli snežni podlagi trenirala na igrišču z umetno travo. Pridružilo se nam je še nekaj fantov iz ekipe U12. Trening je minil v sproščenem vzdušju. Igrali smo se tri različne igre, fantje pa so kljub mrazu in premočenosti, delali dobro in se ob tem zabavali.

V nedeljo je ekipa igrala svojo četrto tekmo v zimski ligi v Radomljah. Nasprotnik je bil Šobec Lesce. Že od prve minute je nasprotnik pokazal večjo željo, si upal več in bil v igri bolj konkreten. Pristop naših fantov je bil bistveno slabši kot na tekmi proti veliko bolj kakovostni ekipi Radomelj. V duelih smo bili premehki, v napadu smo sprejemali napačne odločitve, večina podaj je šla v noge nasprotnikom. V obrambi so bile reakcije prepočasne, premalo je bilo medsebojne pomoči in vračanja. Posledica vsega naštetega je bil končni rezultat 4:0 za naše nasprotnike.

V četrtek je ekipa zlatih igrala proti starim znancem, sosedom iz Borovnice. To je bila že tretja letošnja tekma proti Borovnici. Na tekmi je bilo 16 naših igralcev, kar je pomenilo veliko rotacij in menjav. Nekateri fantje so se preizkusili na pozicijah, ki jih do sedaj še niso igrali. Splošni vtis je bil soliden, v sami igri pa je še veliko rezerve. Končni rezultat je bil 4:1 za nas, obe ekipi pa bi lahko dosegli še kakšen gol več.

Sledi še zaključno druženje igralcev in staršev in zadnje kolo zimske lige, nato pa zaslužen odmor med prazniki.

Trener Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium