U13 Zlati – Bleda predstava, nova zmaga

 

Ekipa U13 je v soboto zjutraj igrala že svojo šesto ligaško tekmo. Nasprotnik je bila ljubljanska Ilirija. Bili smo boljši v polju, a spet premalo zbrani pri zadnji podaji in zaključku akcij. Preveč smo poizkušali od daleč in bili premalo potrpežljivi pri izpeljavi napadov. Na našo srečo je po enem od naših strelov žoga povsem spremenila smer in končala v mreži. 

Drugi polčas je bil nekoliko boljši, imeli smo več priložnosti, vendar so bili streli večinoma preveč šibki in preveč po sredini vrat. Dosegli smo tri zadetke oz. prisilili nasprotnika, da si ga je dal sam. 

Vpisali smo nove tri točke, vendar še vedno prehitro izgubljamo žoge in želimo prehitro zaključiti napad. Na tekmah, ko smo v visokem vodstvu in je nasprotnik nekoliko slabši bi morali dalj časa zadržati žogo, z igro priti v napadalno tretjino igrišča in zaključevati akcije iz izdelanih situacij. 

Že jutri nas čaka nova tekma, tokrat v gosteh proti Radomljam. Tekma bo verjetno podobna tekmi s Trebnjem, upam pa da bomo tokrat bolj učinkoviti in da bo sreča na naši strani.

 

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium