U13 Zlati – Dva različna polčasa

 

V soboto je ekipa U13 Zlati igrala 3. kolo zimske lige v Radomljah. Nasprotnik je bil domačin, njihova ekipa U13. Vedeli smo, da bo tekma težka in da je nasprotnik zelo kvaliteten. Dogovorili smo se, da želimo na tekmi čim trše prodati svojo kožo in pokazati karakter.

Prvi polčas smo v fazi obrambe odigrali zelo dobro. Pristop je bil dober, veliko je bilo teka, borbenosti in medsebojne pomoči. Tako kot smo se dogovorili. V fazi napada nismo bili pretirano nevarni, prevladoval je nasprotnik. Vseeno so fantje v mojih očeh pustili zelo dober vtis.

Drugi polčas smo začeli dobro. Nato so prišle črne minute, kjer smo po dveh naših velikih napakah prejeli dva zelo poceni zadetka. Motivacija in koncentracija sta nato razumljivo padli, kar se je poznalo v naši igri. Bili smo bolj odprti, nasprotnik pa je lažje prihajal do priložnosti. Do konca tekme so izkoristili še dve. Vseeno smo si tudi sami priigrali nekaj polpriložnosti, ki pa so žal ostale neizkoriščene.

Gledano v celoti sem kot trener s tekmo zadovoljen. Odigrali smo bistveno boljšo tekmo kot jeseni v ligi proti eno leto mlajši ekipi Radomelj. Tudi rezultat te in takratne tekme bi za moje pojme moral biti obraten. 

Treba je dvigniti glave, v zadnjih dveh tednih pred premorom trenirati kar se da dobro in z enakim pristopom odigrati še zadnji dve tekmi zimske lige.

Trener Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium