U13 Zlati – Ligaška tekma med tednom

 

Ekipa U13 Zlati je v četrtek odigrala tretjo ligaško tekmo v sezoni. Zaradi menjave domačina smo tekmo proti Ljubljani Hermes odigrali doma. Na tekmo so bili vabljeni vsi igralci ekipe. Nastopilo je 15 igralcev, trije so bili upravičeno odsotni, eden pa žal še ne more igrati.

Tekmo smo začeli s premešano prvo postavo, ki je dobro odprla tekmo. V polju smo bili boljši nasprotnik in kmalu, po eni od odbitih žog tudi povedli. Na sredini polčasa smo z nekoliko sreče dosegli gol po strelu od daleč, na koncu polčasa pa še tretji zadetek. Nadaljevanje je bilo tako lažje.

Fantje so se sprostili in do konca tekme dosegli še 5 zadetkov. Zadetki so bili doseženi po lepih akcijah, eden od njih celo z glavo. Veseli dejstvo, da je gol doseglo kar 6 različnih igralcev. Glede na to da razvijamo ekipni duh, je to zelo pomembno. Zame kot trenerja pa je lepa asistenca dostikrat vredna več kot zadetek sam. S samo tekmo sem zadovoljen, seveda pa se pravi napredek in karakter ekipe pokaže na težjih tekmah. Za dokazovanje prihajajo novi treningi in tekme.

V soboto ekipo čaka turnir v Biljah, v nedeljo pa nova prvenstvena tekma. Igramo doma, ob 12:00, proti ekipi Arne Tabor.

Še enkrat se lepo zahvaljujemo staršem in ostalim navijačem za glasno vzpodbudo!

Trener Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium