U13 Zlati – Neugodni Vir

 

Na drugi tekmi zimske lige smo se pomerili z Virom, s katerim smo se pomerili že pred nekaj tedni prvenstvu, ko smo slavili z 2:1.
 
Tokrat smo bili številčno omejeni, saj je manjkalo kar nekaj igralcev in smo imeli samo eno menjavo. Vir je že v uvodnih minutah prevzel pobudo in poskušal po bočnih položajih prebiti našo obrambo. Ta se mu je skozi prvi polčas zelo dobro upirala, na priložnosti pa smo prežali iz protinapadov. Napad smo poskusili zgraditi tudi z nekaj kontinuiranimi napadi, vendar smo bili v sklepni fazi napada premalo natančni in dosledni, da bi si lahko pripravili kakšno lepo priložnost. Nasprotnik je proti koncu prvega dela nanizal kar nekaj lepih priložnosti, pri katerih se nam je primerila nesrečna napaka po kateri smo prejeli zadetek. Na odmor smo tako odšli z minimalnim zaostankom.
 
V drugem polčasu se je tekma še bolj razživela, tokrat na obeh straneh. Še vedno je imel pobudo nasprotnik, toda tudi mi o pokazali, da smo pred golom lahko nevarni. Do konca tekme smo si pripravili dve lepi priložnosti, iz katerih nam ni uspelo zadeti, naša vrata pa smo uspešno branili, tako kot večino prvega polčasa. Za morebitno izenačenje nam je na koncu zmanjkalo časa, zato smo nasprotniku čestitali za zasluženo zmago. 
Tokrat je bil Vir boljši od nas, pohvale fantom za zelo borbeno in srčno tekmo, prav tako hvala staršem, ki so nas glasno spodbujali skozi celotno srečanje do zadnjega sodniškega žvižga. 
 
(Nadomestna) trenerja Tadej Špicar in Jasmin Muratagić
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium