U13 Zlati – Zadnja tekma jesenskega dela

 

Ekipa U13 Zlati je v nedeljo odigrala zadnjo tekmo jesenskega dela prvenstva. Ekipa ima sicer eno tekmo manj kot večina nasprotnikov, vendar bo tekma z Dolom, ki je odpadla zaradi dežja, odigrana v spomladanskem delu. Nasprotniki so bili sosedje, NK Borovnica, s katero smo odigrali prijateljsko tekmo pred začetkom prvenstva. Vedeli smo, da takratni rezultat ni realen in da se bo treba za zmago močno potruditi. Zaradi bolezni je sicer manjkalo kar nekaj igralcev naše ekipe, vendar to ne more biti izgovor. 

Tekma je bila trda, prisotne je bilo veliko želje na obeh straneh, saj je šlo za lokalni derbi. Želeli smo igrati, nasprotnik pa je prežal na protinapade. Bili smo boljši nasprotnik, vendar nikakor nismo mogli zadeti. Polčas se je končal z začetnim rezultatom.

V drugem polčasu smo še bolj napadali in še več streljali. Ena od žog je na srečo po odboju končala v nasprotnikovi mreži. Vse do zadnjih minut smo nadzorovali potek tekme, potem pa so spet sledile nepotrebne napake in nasprotniku smo dovolili, da je bil nevaren. Na srečo smo ohranili mrežo nedotaknjeno in tako osvojili nove tri točke.

Zahvaljujem se staršem za glasno in športno vzpodbujanje skozi celo tekmo in cel jesenski del. Podobno si želimo tudi na zimski ligi v Radomljah, ki se začne že to soboto.

Trener Gašper

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium