U13 Zlati – Zaključek zimske lige in trening malo drugače

 

Ekipa U13 Zlati je prejšnjo soboto odigrala še zadnjo tekmo letošnje zimske lige v Radomljah. Šlo je za razigravanje z enako uvrščeno ekipo iz skupine A. Igrali smo proti ekipi Doba. Zaradi počitnic in bolezni smo igrali brez menjave.
 
Nasprotnik je imel pobudo, imel žogo več v svojih nogah, mi pa smo prežali na protinapade. Enega od njih smo tudi učinkovito izkoristili in povedli z 1:0. Po kotu, tik pred koncem polčasa, je nasprotnik izenačil. Žoga je padla na tla, le nekaj metrov od našega gola, kar je nasprotnik nato kaznoval. To se seveda ne bi smelo zgoditi. 
 
Takoj na začetku drugega polčasa smo imeli “smrtno” priložnost, ki pa je žal ostala neizkoriščena. Skoraj bi se za resnično spet pokazalo nepisano nogometno pravilo “Če ne daš, dobiš”. Nasprotnik je iz kota zgrešil nebranjeni del vrat za samo nekaj centimetrov. Za tem smo imeli še 3 ali 4 zares lepe priložnosti, vendar nismo uspeli zadeti. Nasprotnik je bil nevaren v zaključku tekme, vendar je naša obramba zdržala in tako je ostalo pri rezultatu 1:1.
 

Planina, nogomet in čaj

V ponedeljek, prvi dan zimskih počitnic, je ekipa izkoristila za malo drugačen trening. Šli smo na Planino nad Vrhniko. Fantje so hodili hitro in brez pritoževanja. Za nagrado so dobili igro nogometa in čaj na bližnjem igrišču. Po skupno dveh urah druženja in zabave je bil čas, da se razidemo. Tak trening in druženje bomo ponovili še kdaj.
 
Drugi vikend počitnic smo bili prosti, prihajajoči vikend pa nas v soboto čaka še zadnji zimski dvoranski turnir v Postojni.
 
Trener Gašper
 
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium