U14 – Težko prigarane tri točke

 

Selekcija U14 je v soboto na domači Vrhniki gostila Slovan. Ekipi sta se pomerili že v pripravljalnem obdobju na prijateljski tekmi, kjer je bila uspešnejša ekipa iz Ljubljane.

Že od prve minute smo želeli prevzeti pobudo in imeti žogo v svojih nogah. V uvodnem delu srečanja smo po lepi akciji in globinski podaji uspeli zadeti. V prvem polčasu je bil tempo igre visok, videli smo lahko veliko borbe, teka in sodelovanja s strani naših fantov, tako v napadu, kot v obrambi.

V drugem polčasu je tempo igre malce upadel, tako da so se na obeh straneh zgodile tudi prve menjave. Do konca tekme smo bili še nekajkrat nevarni, vendar žoga ni hotela v gol, nasprotnik pa ni resneje ogrozil naših vrat. Na koncu smo zasluženo zmagali in osvojili nove tri točke, smo pa jih morali trdo prigarati.

Fante je potrebno pohvaliti, saj so sestavili dober teden treningov in ga na koncu nagradili z zelo kvalitetno tekmo. Odnos na igrišču je bil pravi, prikazali so veliko želje in discipline, ki je odločila v našo korist. 

trener Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium