U15 Črni – Generalka pred sezono uspešna

 

V soboto je selekcija U15 Črni odšla v Celje, kjer je odigrala še zadnjo prijateljsko tekmo pred nadaljevanjem sezone s tamkajšnjim nasprotnikom NK Šampion.

Generalka je bila težka, napeta, nasprotnik pa kvaliteten in neugoden. V prvem polčasu je nasprotnik prevzel pobudo, vendar ni resneje ogrozil našega vratarja. Omenimo lahko še zapravljeno priložnost naših napadalcev, ko smo imeli 100% priložnost, vendar je vratar žogo z zadnjimi močmi odbil v kot. V drugem polčasu naši fantje niso popuščali in so dobro in agresivno branili naš gol in si skozi igro poskušali priigrati kakšno priložnost. Ob koncu tekme so po izjemni globinski podaji naši fantje zatresli mrežo in obdržali prednost enega zadetka. Generalka se je končala z našo zmago z 1:0.

Prihajajoči vikend sledi nadaljevanje sezone in boj za obstanek v 1. slovenski ligi U15. Ekipa je pripravljena. Omeniti gre podatek, da v pripravljalnem delu v štirih tekmah niso izgubili niti enkrat (2 zmagi, 2 remija). Igralci in trenerja že nestrpno pričakujejo prvo domačo tekmo.

Trener Iztok Gruden in pomočnik Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium