U15 Črni – Grenak remi

 

U15 Črni so doma pričakali ekipo Jadran Dekani, ki je naš neposredni tekmec v boju za obstanek v državni ligi. Fantje so tekmo začeli pogumno in v prvem polčasu prevzeli pobudo, ter imeli občutno več žogo v svojih nogah. Kljub prevladi v posesti žoge, v prvih 15. minutah niso resneje ogrozili nasprotnikovega gola. Iz edine priložnosti, pri kateri smo sami storili veliko napako, smo prejeli nesrečen zadetek. Ob koncu prvega polčasa smo bili blizu izenačenja, a smo le stresli okvir vrat.

V drugem polčasu smo, kar se tiče posesti žoge, videli precej bolj izenačen dvoboj, vendar so bili naši fantje veliko bolj podjetni in nevarni za nasprotnikov gol. Skozi celoten polčas smo imeli obilico smole, saj smo kar dvakrat zatresli vratnico. Žoga ni in ni hotela v gol. Potem, ko smo ob koncu tekme le prišli do zadetka in zaslužene točke, je imela ta grenak priokus, saj smo si priigrali veliko več priložnosti kot nasprotnik.

Kot že skozi celotno sezono, nam je tudi tokrat zmanjkalo nekaj športne sreče za rezultat, katerega smo se močno nadejali. Vseeno s tem remijem še ni vse odločeno, saj so na sporedu še 4 tekme in je na voljo še 12 točk. Kot že omenjeno, je vse še v naših rokah in nogah, zato se ne predajamo. Trenerja in igralci bomo v tem tednu še bolj odločno trenirali, da se pripravimo na gostovanje pri Jadran Železničarju v prihajajočem vikendu.

Trener Iztok Gruden in pomočnik Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium