U15 Črni in Zlati – Priprave

 

Od nedelje do srede se na pripravah v Čatežu na sezono pripravljata tudi naši selekciji U15 Črni in U15 Zlati. V nedeljo smo oddelali 2 treninga, v ponedeljek smo po jutranjem treningu popoldan z obema selekcijama odigrali prijateljsko tekmo z močnima ekipama NK Krško in NK Brežice, ki nastopata v 1. slovenski ligi – zahod.

U15 Črni so odločno vstopili v tekmo in povedli. V prvi polovici tekme so bili zbrani in odločni, v drugem delu pa nam je primanjkovalo koncentracije in premalo dobrih zaključnih podaj. Tekma se je po enajstmetrovki za nasprotnika končala z 1:1, kar je tudi realen rezultat tekme.

U15 Zlati pa so se v prvem polčasu dobro upirali tehnično veliko bolj podkovani in čvrsti ekipi NK Krško. Kljub pristopu in dobri borbi smo nakoncu izgubili z rezultatom 4:0. Kljub temu smo na tekmi videli tudi veliko dobrega in kar nekaj lepih potez. Prav tako so priložnost dobili vsi igralci.

V torek smo popoldan odigrali še eno prijateljsko tekmo, ki jo je igrala vsaka selekcija po en polčas. Poznala se je že utrujenost nekaterih igralcev, zato smo morali nekatere igralce spočiti. Ekipa U15 Zlati si je pripravila kopico lepih priložnosti, vendar so bili premalo zbrani pri zaključkih akcij. Oba polčasa smo bili enakovreden nasprotnik, tekma pa se je končala z rezultatom 2:2.

Trener Iztok Gruden in pomočnik Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium