U15 Črni – Konec sezone

 

Ekipa U15 Črni je pred tednom dni odigrala še zadnjo tekmo v sezoni v 1. slovenski ligi. V zelo izenačeni in napeti tekmi smo po začetnem zaostanku z 1:0 poravnali izid na 1:1. Vodstvo nam je preprečil okvir vrat, smo na koncu nesrečno izgubili z rezultatom 2:1.

Za fanti je zelo dober spomladanski del sezone saj so v 10 tekmah osvojili 12 točk. Od tega so bile 3 zmage in 3 remiji. Povdariti pa gre, da niso niti ene tekme izgubili za več kot 2 gola. Prav tako gre omeniti, da ni nobena ekipa naših fantov konkretno nadigrala. Dokazali smo, da se lahko kosamo z najboljšimi ekipami v državi do 15 let.

Vidi se, da nam primanjkuje izkušenj igranja v 1. slovenski ligi, ter močnih tekem, ki so v tem tekmovanju praktično v vsakem krogu. Fantje so se na vsaki tekmi borili in dali vse in vse čestitke za to sezono, ki so jo odigrali. Ostaja malce grenkega priokusa, saj bi z malo športne sreče, ki jo je skozi celotno sezono primanjkovalo, lahko ušli coni izpada in obstali v državnem tekmovanju.

Naprej stremimo z ambicijami po povratku v državno ligo v sezoni ali dveh. Hkrati smo proti koncu vsem dokazali, da nismo bili po naključju v tem tekmovanju ter da se dela dobro in da se na Vrhniki igra dober nogomet.

Rada bi se zahvalila fantom za izkušnje in lepe trenutke, ki smo jih preživeli skupaj. V naslednji sezoni jim želiva vse dobro. Posebej pa bi se rada zahvalila tudi staršem, ki so navijali, hodili tudi na gostujoče tekme in nas podpirali skozi celotno sezono ne glede na rezultat.

Trener Iztok Gruden in pomočnik Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium