U15 Črni – Močan nasprotnik, solidna predstava

 

V soboto, 9.2., je naša selekcija U15 Črni merila moči z močno selekcijo Domžal. Na tekmi je manjkalo kar nekaj igralcev iz ekipe U15 Črni. Zato je bilo na tekmo vabljenih tudi nekaj igralcev iz ekipe U15 Zlati, ki so odigrali kar solidno tekmo.

V prvem polčasu je nasprotnik večino časa držal žogo v svoji posesti in kontinuirano napadal naš kazenski prostor in naša vrata. Večino preglavic so nam povzročali skozi sredino, vendar je naša obrambna linija večino prvega polčasa zdržala pritisk. Proti koncu prvega polčasa je nasprotni vezist z globinsko žogo med našimi branilci zaposlil napadalca, ki je zadel za vodstvo z Domžal z 1:0. Naša ekipa je imela dve pol priložnosti vendar, smo bili v zaključku akcij premalo odločni in premalo zbrani.

V drugem polčasu pa smo prestavili v višjo prestavo in tudi mi ‘stopili na žogo’. Po bočnih in krilnih položajih smo si ustvarili kar nekaj lepih priložnosti, stresli pa smo tudi okvir vrat. Proti koncu tekme se je naš pritisk obrestoval. Z roba kazenskega prostora je po zmedi v gostujoči obrambi naš vezist z levico močno udaril v desni spodnji kot in premagal nasprotnega vratarja ter izenačil na 1:1. Do konca se rezultat tekme ni spremenil.

Trener in pomočnik sta bila z videnim zadovoljna, predvsem v drugem polčasu, vseeno pa bo potrebno narediti še veliko do začetka drugega dela prvenstva, česar se vsi v ekipi zavedajo. Zahvala gre tudi staršem za podporo in navijanje s tribun.

Trener Iztok Gruden in pomočnik Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium