U15 Črni – Napredek

 

Vrhnika, nasprotnik Roltek Dob

Prejšnji vikend je selekcija gostila ekipo Roltek Dob na domači Vrhniki. V prvem polčasu smo začeli malenkost zadržano, kljub temu da smo bili v polju boljši nasprotnik. Do odmora smo zadeli dvakrat.

V drugem polčasu so se fantje sprostili in razigrali. Zadeli so kar 5 golov, ter slavili s končnim rezultatom 7:0, ki pa ni realen. Dob je bil namreč kar soliden nasprotnik, nam pa se je malenkost “odprlo” in v gol zletelo vse, kar smo ustrelili pred oz. proti vratom.

Logatec, nasprotnik Dlan Logatec

V Logatcu smo kljub težkim pogojem (neugodno, ozko igrišče in močan veter) prikazali solidno igro. Naša ekipa je bila tako individualno kot ekipno nivo višje od nasprotnika, zato smo videli kar 11 zadetkov v mreži gostiteljev, različnih strelcev pa kar 8 in končni izid 11:0 za naše fante.

Spodbudno je dejstvo, da je igra v zadnjih dveh tekmah bila veliko boljša, hitrejša in bolj organizirana, ter da se stvari s treninga počasi prenašajo tudi na tekmo. Ekipa napreduje iz tedna v teden in mora nadaljevati v tem ritmu.

Zadnja malenkost lažja tekma nas ne sme uspavati, saj je v tej ligi to pogosto, da za malenkost lažjo tekmo sledi težja tekma. Zanesljivo bo takšna domača tekma proti Zagorju v prihajajočem vikendu.

Pohvale fantom za dve zmagi in zahvala staršem za podporo in navijanje na obeh tekmah.

Trener Iztok Gruden in pomočnik Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium