U15 Črni – Neodločeno v Mirni

 

Ekipa U15 Črni je tokrat igrala neodločeno v gosteh pri NK Mirna.

V prvem polčasu je bila igra na trenutke odlična in na trenutke zelo slaba. V trenutkih, ko je žoga hitro potovala od igralca do igralca smo povedli in imeli še nekaj lepih priložnosti. Žal pa so žoge letele malo mimo gola ali pa naravnost v domačega vratarja.

V drugem polčasu pa slabša slika oziroma veliko več je bilo slabih trenutkov. Vseeno pa nam je uspelo povečati vodstvo na 2:0. Po tem vodstvu pa smo vsi skupaj mislili, da je zmaga zanesljiva, a s tem se niso strinjali domači in so po prvem zadetku, ki je bil plod slabo postavljene ekipe v fazi branjenja, še bolj pritisnili in po napaki v ožji obrambi še enkrat zadeli.

V teh trenutkih bi si morali bolj želeti zmage, doseči zadetek, a ni in ni bilo pravega pritiska.

Igralci so bili po tekmi razočarani, a kljub neodločenemu izidu še vedno o svoji usodi odločamo sami in nihče drug. Potrebno se je pogovoriti, strniti vrste in pokazati, da nismo pozabili igrati nogometa.

Lepo je biti del ekipe ki zmaguje, a prava ekipa se pokaže ko je najtežje in zato bo v ponedeljek čas za novo dokazovanje, čas da pokažemo da smo PRAVA EKIPA in prepričan sem, da bodo igralci vse navijače navdušili.

Uroš Bučan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium