U15 Črni – Neugodne razmere

 

Selekcija U15 Črni je v nedeljo igrala tekmo proti ekipi Jadran Železničar. Ekipa je po remiju z Jadran Dekani na gostovanje odšla obremenjena z rezultatom in pod pritiskom.

Na tekmi nismo videli veliko nogometa. Razmere za igro so bile nenormalne (neregularne) saj je vseskozi pihal zelo močan veter in zato niso mogli ne gostitelji, ne naši fantje pokazati kar znajo. Nasprotnik, ki je bolj vajen teh razmer, jih je bolje izkoristil in v drugem polčasu zadel za edini zadetek na tekmi.

Kot smo videli že skozi sezono, so nasprotniki v 1. slovenski ligi težki in neugodni. Prav tako smo z obstankom fantom naložili veliko breme in morda pričakovali preveč. Jim pa ne gre zameriti oz. očitati prav nič, saj jih moramo za drugi del sezone pohvaliti. Na vsaki tekmi se namreč borijo do konca in vsako tekmo odgarajo po svojih najboljših močeh. Očitno nam manjka še kilometrine in izkušenj na tem rangu tekmovanja. Te so kot kaže potrebne za obstanek in neko resno konkurenčnost najboljšim ekipam v državi.

Do konca nas čakajo še 3 tekme h katerim bomo pristopili rezultatsko neobremenjeni in bomo sproščeno poskušali pokazati vse kar znamo.

Trener Iztok Gruden in pomočnik Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium