U15 Črni – Tesen poraz v Novi Gorici

 

Selekcija U15 Črni se je v soboto na gostovanju v Novi Gorici potegovala za nove točke v boju za obstanek v državni ligi. Vreme je bilo lepo, vendar je bilo zelo vroče.

Tekma je bila skozi oba polčasa zelo napeta. Domačini so na začetku zagospodarili na igrišču in imeli žogo večino časa v svojih nogah. Ob koncu prvega polčasa so po odbiti žogi priložnost izkoristili za zadetek. V drugem polčasu so naši fantje poskusili iztržiti remi in od sredine drugega polčasa na nasprotnika vršili pritisk po celotnem igrišču. Ustvarili so si nekaj polpriložnosti pri katerih je v zaključku še malo zmanjkalo, da bi prišlo do kakšnega zadetka. Po opravljenih treh zamenjavah smo zadnjih nekaj minut oblegali nasprotnikova vrata. Vseeno nam je za remi in posledično tudi točko žal zmanjkalo časa in tudi nekaj športne sreče.

Fantje so se trudili po svojih najboljših močeh in odgarali oba polčasa. Iz tedna v teden se pozna njihov individualni kot ekipni napredek, kar je velika vzpodbuda za naprej. Prvenstvo še ni odločeno in o obstanku v ligi zaenkrat še vse odprto oz. v naših rokah. V naslednjih dneh in tednih se bosta trenerja z ekipo maksimalno potrudila, da se kar se da dobro pripravimo na prihajajoče tekme.

Trener Iztok Gruden in pomočnik Tadej Špicar

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium