U15 Črni – Visoka prisotnost, veliko aktivnosti in tekme brez poraza

 

Danes je bil zadnji trening v tem koledarskem letu za ekipo U15 Črni. Leto je bilo v vseh pogledih dobro, predvsem pa je opazen velik napredek posameznikov.

Ekipa je od 1.8. do danes opravila točno 100 aktivnosti. Od tega 11 prvenstvenih tekem, 9 prijateljskih, ter 80 treningov. Zelo pomembna za rezultate, napredek posameznikov in moštveni duh pa je bila prisotnost igralcev na vseh teh aktivnostih. Od 15 igralcev jih ima kar 11 večjo prisotnost kot 85% in le štirje igralci manj kot 85%,  a vsi štirje več kot 70%. Ob tem pa je potrebno omeniti tudi veliko željo, disciplino ter delovno vnemo na treningih. Kar nekaj igralcev pa je ob vsem tem opravilo še dodatno okoli 25 individualnih treningov.

V tem obdobju je ekipa odigrala 20 tekem in niti 1x ni bila poražena. Nasprotniki pa kljub temu niso bili tako slabi, saj so nasproti stale ekipe Radomlje 2x ( prvenstvo, zimska liga) Slovan, Interblock U15, Padova, Vicenza, Domžale in Triglav U14…

V ekipi je 15 igralcev od tega 10 letnika 2003 in 5 igralcev eno leto mlajših. Kot zanimivost pa je potrebno napisati, da je prav na najtežji tekmi jesenskega dela z Radomljami prav vseh pet nastopilo v prvi postavi. Vsak igralec je bil v določenem trenutku zelo pomemben, vsak od njih je dal del sebe v ekipo, ki je bila odlična, ki je postala jesenski prvak.

Z ekipo so delali trener Uroš, trener Mitja, atletski trener Uroš, individualni trener Jaka, prav tako kot je bil vsak igralec zelo pomemben, so tudi vsi trenerji dali svoj prispevek k ekipi. Potrebno pa je omeniti še UO predvsem podpredsednika Matevža, nadalje trenerja Iztoka, ki je kar nekaj let pred tem učil te igralce.

Verjetno je nekdo že pomislil, staršev pa ni omenjenih, ne, ne,  staršem gre posebna zahvala za zaupanje trenerjem, vsem tistim, ki delamo z njimi. Zahvala za spodbujanje, prevoze in navijanje, pa še kaj bi se našlo.

Od danes dalje je prav da se igralci spočijejo od trenerjev in trenerji od njih. Že 8.1. pa ekipa začne s pripravami na drugi del sezone, ki bo težji kot prvi. Časa je veliko, da se ekipa zares dobro pripravi, odigrali bomo še eno mednarodno tekmo in opravili priprave v Umagu.

Uroš Bučan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium