U15 Črni – Zmaga v drugem polčasu

 

V zaostali tekmi z NK Svobodo smo dosegli pričakovano zmago. Že na začetku sestanka sem opozarjal na pomembnost tekme in močno motiviranega nasprotnika. To se je tudi pokazalo, saj so gostje povedli. Zadetek smo dosegli kar sami, a pred zadetkom naši štirje igralci niso uspeli zaustaviti nasprotnega vezista, ki je prišel do predložka. Tudi ta zadetek pa ni prebudil ekipe. Ekipa je začela igrati šele 10 minut pred polčasom in priložnosti so prihajale ena za drugo. Tik pred piščalko sodnika, pa je po kotu lepo zadel Oskar za 1:1.

Med odmorom so igralci slišali kritiko, a tudi jasna navodila, kaj želim videti v drugem polčasu. Besede v nekoliko višjem tonu so očitno prebudile igralce in v drugem polčasu je igrala samo naša ekipa. Trije zadetki (Tine, Juš in Nik), dve vratnici in še kar nekaj lepih priložnosti je bilo pred vrati Svobode. Gostje pa so le s težavo prihajali pred naš kazenski prostor.

En dober polčas je bil, dovolj za zasluženo zmago, ta vikend smo ponovno prosti, saj je tekma z NK Mengeš prestavljena na sredo.

Uroš Bučan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium