U15 – Kvalifikacije 1. tekma

 
U15 – Kvalifikacije 1. tekma

V nedeljo je naše ekipa U15 odigrala prvo kvalifikacijsko tekmo proti NK Primorje. Obema ekipama se je poznalo, da je bila tekma zelo pomembna. Previdna igra z ene in druge strani ni ponudila veliko priložnosti. Naša ekipa je imela tri lepe udarce od daleč, a je žoga letela naravnost v vratarja ali pa malo mimo gola. Gostje so čakali na priložnosti iz protinapada.

V drugem polčasu je naša ekipa nekoliko bolj napadla. Imela je kar nekaj pol priložnosti za zadetek, predvsem iz prekinitve. Najlepšo priložnost se je ponudila malo pred koncem, a je žoga zletela malo nad prečko. Na drugi strani so gostje to našo napako takoj kaznovali in iz prekinitve po sreči zadeli.  Naša ekipa je bila malo v šoku in to bi gostje lahko izkoristili, a se je v dveh primerih izkazal naš vratar.

Poraz 0:1 ne kaže najbolj realne slike na igrišču. Igralci so na koncu prejeli zaslužen aplavz navijačev s tribune, ter tudi spodbudne besede trenerja.

Ta dvoboj še ni končan! Res je, ob polčasu vodijo primorci, a pred nami je še ena tekma in sicer na njihovem igrišču in umetni travi. Naša ekipa verjame v preobrat in že en zadetek lahko obrne stvari nam v prid.

Uroš Bučan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium