U15 – Kvalifikacije – 2. tekma

 

V sredo smo odigrali povratno kvalifikacijsko tekmo v Ajdovščini. V Ajdovščino smo prišli z zaostankom enega zadetka z Vrhnike. Domači so bili prepričani v svoj uspeh, prav tako pa mi. Vedeli smo, da smo boljši nasprotnik, po fiziki in znanju.

V tekmo smo vstopili s strahom in domači so si v prvih petih minutah priigrali dve lepi priložnosti. Od takrat dalje pa so le težko prihajali do našega 16m prostora. Igro smo preselili na polovico nasprotnika. Želeli, poizkušali in tudi zadeli smo pred polčasom. To je pomenilo, da imamo za nas ugoden rezultat in da se nam ne mudi.

V drugem polčasu smo bili še boljši in domači so le stežka prehajali na našo polovico. Iz minute v minute smo bili bolj nevarni. Nekaj strelov je končalo malo nad vrati nasprotnika, dosegli smo zadetek, ki ga je sodnik razveljavil, zadeli dve vratnici. Zadetek je visel v zraku, a prehitela nas je sodniška piščalka za konec srečanja.

Prišlo je do izvajanja enajstmetrovk. Vseh 7 naših igralcev je zadelo, vratar Marko pa je zaustavil 7. strel domačih in začelo se je slavje.

Nerad izpostavim posameznika, a tokrat je potrebno izpostaviti nekoga…………

Ja, tokrat je bil eden…… igralci na igrišču, vsi igralci na klopi, vsi starši, vsi navijači, vsi smo bili kot eden, vsi ki smo bili NK Dren Vrhnika.

Uroš Bučan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium