U15 – Uspešen uvod v “peklenskih 10 dni”

 
Prvič v vlogi domačina in že imamo prvenstveno točko!

Včeraj, pozno popoldan, so fantje selekcije U15 prvič gostili prvenstveno tekmo 1. lige U15 Zahod in pred številnimi navijači prikazali pravi obraz ter zasluženo obranili vse napade gostov iz Kopra.

Skoraj skozi celotno tekmo so gostje sicer imeli pobudo v igri, a so domači fantje znova odigrali izjemno disciplinirano, odgovorno in kvalitetno tekmo ter na čelu z odličnim vratarjem poskrbeli za veselje na Vrhniki.

Kljub uspehu, veseljačenje ne bo trajalo predolgo, saj že z današnjim treningom svoje misli usmerjamo v soboto, ko v 3. krogu gostujemo pri trenutno prvouvrščeni ekipi NK Bravo.

S tem se za nas nadaljuje »peklenskih 10 dni«, ko v zelo zgoščenem ritmu igramo kar 4 tekme. Po uspešni domači, tako v prihodnjih dneh odhajamo na tri zelo zahtevna gostovanja. V soboto nas najdete v Ljubljani, že v torek nato gostujemo v Grosuplju, naporen ritem pa prihodnjo soboto zaključujemo v Kranju.

Vsem, ki ste si včeraj vzeli čas in podprli naše fante se zahvaljujemo! Podpora s tribun je bila odlična in nam je v težkih trenutkih pomagala, da v svojih namerah nismo popuščali ter smo na in ob igrišču uživali v izjemnem nogometnem popoldnevu.

Veseli vas bomo tudi na vseh gostovanjih, že zdaj pa vas opozarjamo, da se 1. liga U15 Zahod, na Vrhniko vrača s 15.9.2018, ko v 6. krogu gostimo novomeško Krko.

Prva prvenstvena točka potrjuje, da smo s fanti na pravi poti. Na nas pa je, da z delovnim pristopom na treningih nadaljujemo ter naše dojemanje in opravljanje tako posamičnih, kot moštvenih nalog dvignemo še na višji nivo.

Matej Drobnič
Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium