U15 – Začetek nove sezone

 

S selekcijo U15 (letnik 2010 in 2009) smo že kar globoko zakorakali v letošnjo sezono. Z delom smo začeli 10. 7.. Malo smo se izmenjali na dopustih, tako da ni bila ekipa nikoli kompletna. Ne glede na to, so fantje zelo pridno delali tudi med počitnicami.

Pa se je začelo tudi prvenstvo v 2. ligi NZS za U15, ki tekmujemo skupaj z U17. Prvi dve tekmi, kar se tiče rezultata, nista bili po naših željah, čeprav smo bili od obeh ekip, s katerima smo igrali, v polju boljši nasprotnik in si priigrali več priložnosti. Dobrega rezultata so nas stale naše individualne napake in prekinitve, na katerih bomo morali še veliko delati.

Ne glede na vse, sem zelo zadovoljen, ker fantje napredujejo in hočejo igrati. Če pa hočeš igrati in izpolnjevati naloge, za katere se dogovorimo je normalno, da bomo delali napake, kar nas na koncu stane tudi pozitivnega rezultata.

To nam je konec koncev zelo pomembno za našo samozavest, tako da bomo morali nekako najti to ravnovesje med učenjem, ki je zelo pomembno za napredek igralca, in igro na rezultat. To je pri tej starosti zelo težko a verjamem, da bomo skupaj s fanti našli to pot, kjer se bomo učili in začeli tudi zmagovati. 

Goran

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium