U15 – Zima, treningi, tekme

 

Ekipa U15 je v četrtek odigrala prijateljsko tekmo v Celju proti ekipi NK Šampion. V prvem polčasu je bila naša ekipa boljši nasprotnik, žal pa smo zapravili dve lepi priložnosti. V drugem polčasu sem se odločil za ekipo iz igralcev letnika 2004, ter dodal dva igralca letnika 2003, ker je nekaj igralcev letnika 2004 manjkalo. Gostitelji so dvakrat zadeli, naši ekipi pa je uspelo zatresti le prečko.

V nedeljo bi morali odigrati tekmo zimske lige v Radomljah, a nas je organizator ob 11:30 obvestil, da nasprotne ekipe zaradi bolezni ne bo. Verjamem, da je na tekmo res težko priti, saj ko igralci začnejo po telefonu obveščati trenerja, da so zboleli, gre virus verjetno kar preko telefonov, tako da zboli cela ekipa v nedeljo dopoldan. Vendar nas to ni zmotilo in smo odigrali tekmo med seboj. Zmagala je ekipa z markerji, igralci pa so izkoristili celo igrišče za uigravanje.

Takoj v ponedeljek pa ponovno sneženje, a naši treningi ne odpadejo in kar 17 igralcev je treniralo na Vrhniki, ter 2 vratarja na vratarskem treningu na Drenu. Ob takšni udeležbi, kljub takemu vremenu in cestam, moram biti kot trener z ekipo izredno zadovoljen. V takšnih razmerah po treningu paše čaj, za kar sem sam poskrbel, igralci pa morajo poskrbeti za topla oblačila in kapo, potem pa zaradi pogojev in vremenski razmer ni bolezni.

Uroš Bučan

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium