U15 Zlati – Ekipa nadaljuje zmagovalni niz

 
7. krog

V soboto, 6.10.2018 smo v gosteh igrali z ekipo iz Črnuč. Tekmo smo v prvem polčasu odigrali preveč nervozno, naredili nekaj napak in grešili iz lepih situacij za zadetek, ter na koncu prvega polčasa vodili 0:1. V drugem polčasu se je popravila tudi realizacija. Dva zadetka v domači mreži, kjer pa bi lahko pristala še kakšna žoga več. Na koncu je to pomenilo zmago z 0:3. Fantje so bili skozi celotno srečanje boljši nasprotnik in zasluženo zmagali.

Fantom čestitam za borbenost.

______________________________________________________________________________________________

8. krog

Naporen ritem tekem smo nadaljevali v nedeljo, 7.10.2018 proti ekipi iz Ihana, Delno se nam je že poznala utrujenost. Gostujoči so bili šibki nasprotniki in v prvem polčasu smo povedli s 7:0. Drugi polčas smo z menjavo igralcev in igralnih mest, poskušali razvijati individualne sposobnosti, tako da v nadaljevanju večjih težav nismo imeli in smo tekmo uspešno pripeljali do konca z rezultatom 9:0.

Čestitke fantom za število zadetkov in igro, ki so jo prikazali.

_______________________________________________________________________________________________

9. krog

Ekipa je v nedeljo, 21.10.2018 kljub močnem deževju in vetru  bila pravi boj z vrstniki iz Hermes Ljubljana. Nasprotnik je nastopil agresivno in angažirano, kljub temu smo uspeli prevzeti pobudo v igri in v zadnji minuti prvega polčasa povedli z 0:1, vendar so domači fantje v začetku drugega polčasa rezultat izenačili na 1:1. Nadaljevala se je groba igra domačinov in kar nekajkrat je moral posredovati tudi sodnik. Na koncu je bila sreča na naši strani in v 60. minuti smo zopet povedli. Končni rezultat je bil 1:2 za nas. Žal pa nam še vedno manjka kar nekaj znanja in izkušenj, saj nikakor ne moremo razviti igre po tleh, manjka nam duelov in imamo prepočasne podaje.

Vseeno sem z odigrano tekmo zadovoljen in fantom iskreno čestitam za borbeno zmago v težkih pogojih. Pohvale tudi vsem staršem, ki so kljub močnemu deževju glasno navijali za našo ekipo.

_______________________________________________________________________________________________

10. krog

Minuli vikend so se fantje na domačem igrišču pomerili z ekipo iz NK Šmartno. V 23 minuti smo povedli z 1:0, čeprav je bilo priložnosti za zadetek mnogo več. V drugem polčasu nikakor nismo mogli razviti prave igre, kljub temu pa smo domači v zadnjih minutah vodstvo povišali na 3:0.

Kljub vsemu nam je uspela solidna tekma. Glede na zapravljene priložnosti bi morala razlika biti višja, ampak preprosto nismo bili razpoloženi. Čestitke fantom za novo zmago in nadaljevanje odličnega niza.

_______________________________________________________________________________________________

To je bila pomembna zmaga za krepitev samozavesti pred naslednjo tekmo. Pred nami je zanimiv zaključek jesenskega dela prvenstva, v katerem bo potrebno ohraniti osredotočenost in mirnost ter iz sebe potegniti vse najboljše. V soboto, 10.11.2018 bomo v gosteh igrali z ekipo NK Moravče, ki so nam na lestvici, tik za petami. Upam, da tudi tokrat odidemo domov z zmago.

Trener Iztok Gruden

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium