U15 Zlati – Ilirija in Interblock

 

V prejšnjem tednu smo odigrali dve prijateljski tekmi. V četrtek smo na domačem igrišču gostili ND Ilirija U15B. Tekmo smo začeli zelo živahno in takoj prevzeli pobudo v sami igri. Hitro se je videlo, da nam bo nasprotnik težko pariral, saj smo bili v duelih odločnejši, ter dosti hitrejši z in brez žoge. Na koncu je našo premoč pokazal tudi visok rezultat v našo korist. Priložnost za igro so dobili vsi fantje, katero so tudi dobro izkoristili. Videli smo veliko lepih potez, tako v fazi napada kot v fazi obrambe.

V soboto popoldne pa smo odšli na gostovanje k NK Interblock. Tekma je bila dosti bolj izenačena od četrtkove. V prvem polčasu smo vajeti igre sicer nekako držali v svojih “nogah”, vendar nikakor nismo prišli do kakšnih nevarnejših priložnosti. Premalo smo bili konkretni na njihovi polovici, a smo v fazi obrambe stali zelo dobro in organizirano. 

V drugem polčasu so fantje zelo hitro dojeli napotke, ki so jih prejeli med premorom. Podaje so bile bolj direktno usmerjene zadnji tretini igrišča, tako da smo večkrat in lažje prihajali do priložnosti. V enem izmed napadov smo po lepi globinski podaji tudi zadeli. Do konca se rezultat kljub našim velikim priložnostim ni spremenil. 

Zaradi kar nekaj odsotnosti smo imeli samo eno menjavo. Fantom vse čestitke za borbenost in dobro igro skozi celotnih 70 minut, ki so bile ob poletnih temperaturah na umetni travi zelo naporne.

Na koncu bi se zahvalil še staršem za odlično podporo s tribun na obeh tekmah. 

Trener Tilen

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium