U15 Zlati – Individualni treningi – utrinki

 

Individualni treningi

V teh trenutkih, ko med nami divja neviden virus in nam onemogoča normalno življenje, je še kako pomembno, da se tega zavedamo in da se ravnamo po navodilih in priporočilih Vlade Republike Slovenije. Pomembno je, da vsak izmed nas naredi vse, da zajezimo širjenje virusa in se kmalu vrnemo tja, kjer smo najraje, na nogometna igrišča.

Virus ni ustavil dela in življenja v NK Dren Vrhnika. Res je, da igrišča samevajo, vendar pa vsi v klubu opravljamo svoje delo, ki ga je potrebno opraviti, seveda pa pod drugačnimi pogoji in na drugačne načine, kot je bilo to v preteklosti.

V obdobju, ki je pred nami, je najpomembnejše, da igralci vzdržujejo telesno pripravljenost. Trenerji v klubu skrbimo, da igralci iz tedna v teden prejemajo individualne načrte, katere upam, da vestno opravljate.

Trenutno je nemogoče napovedati, kdaj bomo pričeli s prvenstvom, zato so igralci tisti, ki morajo poskrbeti za vsakodnevno dobro delo. To obdobje naj zato služi temu, da v tem pogledu napredujemo. Poskrbimo, da tisto, kar trenutno počnemo, opravimo najbolje kot znamo in zmoremo.

Vsekakor pa fantje ne smejo zanemariti tudi svojih šolskih obveznosti. Ko spremljam svojo hčerko vidim, da so vam naložili veliko dela, ki ga morate sami ali s pomočjo staršev opravljati doma.

Z našimi igralci smo si ustvarili skupino na družabnem omrežju. Vsakodnevno komuniciramo in poskušamo tako ostati v stiku, kar nama je z Gorazdom zelo všeč. Fantje poleg svojih šolskih obveznosti tudi pridno trenirajo. Dogovorili smo se, da se pri tem doma posnamejo in mi te posnetke posredujejo. Zelo mi je všeč izvirnost igralcev pri izbiri rekvizitov in sem se odločil, da jih nekaj tudi pokažem.

Razmere so nas prisilile, da smo večino časa doma. Izkoristimo ta čas, ki ga pogosto zanemarjamo in se posvetimo svojim družinam in svojim najbližjim. Fantje moji, vedite, da vas z Gombijem full pogrešava.

Trenerja Jasko in Gombi

Gepostet von NK Dren – Vrhnika am Sonntag, 29. März 2020

Gepostet von NK Dren – Vrhnika am Sonntag, 29. März 2020

Gepostet von NK Dren – Vrhnika am Sonntag, 29. März 2020

Gepostet von NK Dren – Vrhnika am Montag, 30. März 2020

Gepostet von NK Dren – Vrhnika am Montag, 30. März 2020

Gepostet von NK Dren – Vrhnika am Montag, 30. März 2020

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium