U15 Zlati – Z remijem zaključili jesenski del tekmovanja

 

V soboto, 10.11.2018, smo na zadnji tekmi jesenskega dela prvenstva v gosteh igrali z ekipo iz Moravč. Nasprotnik nas je pričakal v za nas presenetljivem vzdušju. Ob spremljavi glasbe so želeli dvigniti raven borbenosti domačih igralcev, kar jim je v sami igri tudi uspelo.

Naši fantje so tekmo začeli odločno in suvereno. S kombinatorno igro so si priigrali veliko priložnosti, vendar je bil domači vratar vedno na mestu. Domača ekipa je bila disciplinirana in v fazi obrambe zelo odločna. Kljub nekaterim taktičnim potezam, žal nismo uspeli doseči zadetka. Tekma se je zaključila z rezultatom 0:0. Fantje so pokazali veliko mero dobrega nogometa in poželi glasen aplavz vseh navijačev.

Skozi celoten jesenski del prvenstva so bili odločni, željni zmage, kar se vidi tudi na lestvici. Jesenski del prvenstva zaključujemo na nehvaležnem 2. mestu z 9 zmagami in le dvema remijema.

Fantom moram čestitati za celoten jesenski del, saj so bili na samih tekmah zelo dobri. Upam, da smo naredili dober nastavek za drugi del sezone. Z zimskimi treningi bomo nadgrajevali svoje znanje, predvsem pa odpravljali individualne pomanjkljivosti.

Glede na vzdušje v ekipi, ter medsebojno kemijo, komaj čakamo na spomladanski del prvenstva.

Trener Iztok Gruden

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium