U15 Zlati – Odigrali tri tretjine

 

Ekipa U15 se je včeraj, 17. 8., na domačem igrišču pomerila v prijateljski tekmi z ekipo NK Komenda. Trenerja sta se zaradi vročine odločila, da se tekma igra v treh tretjinah po 20 minut. Naša ekipa je prvič igrala v taki postavi in tudi prvič na velikem igrišču, saj so igralci do zdaj nastopali pri U13, dopoldan pa je večina že opravila tudi trening.

V prvih 20 minutah so bili gostje bolj napadalni in so tretjino dobili z rezultatom 0 : 1 ter imeli še nekaj priložnosti. V drugi tretjini pa je tudi naša ekipa že nekoliko kazala zobe v fazi napada. Gostje so v nadaljevanju zadeli še iz pol protinapada ter iz prostega strela po napaki vratarja in zvišali rezultat na 0 : 3.

Zadnja tretjina pa je pripadla naši ekipi. Dosegli smo dva zadetka, imeli še nekaj priložnosti za zadetek in tudi zadeli, a je sodnik razveljavil gol zaradi nedovoljenega položaja.

Pohvaliti velja vse igralce, saj so si želeli zmage in se kljub zaostanku niso predali. Videlo se je, da so v tem tednu noge težke, da pa fantje igrajo iz minute v minuto bolje, ker se vse bolj spoznavajo, s tem pa prihaja tudi večja uigranost. Igralci tudi spoznavajo nov način dela in se prilagajajo večjim naporom. Ekipo kmalu čaka nova prijateljska tekma.

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium