U15 Zlati – Odlična predstava proti Kamniku

 

Danes smo odigrali našo drugo tekmo v zimski ligi v lepem in sončnem vremenu. Igrali smo proti ekipi NK Kamnik in zmagali z izidom 4:0.

Že od prve minute smo prevzeli pobudo v igri in preko posesti nasprotnika uspeli potisniti na njihovo polovico. Agresivnost in visoki presing na nasprotnika sta se obrestovala, saj smo skozi pritisk na njihovo zadno linijo hitro dosegli zadetek. Kombinatorika in hiter pretok žoge sta bila na današnji tekmi na visokem nivoju, saj smo redno prihajali pred nasprotnikova vrata. Igra na postavljeno obrambo je vsekakor težji del nogometne igre, v kateri smo danes uspeli, skozi domiselna preigravanja v globino, velikokrat prihajati v priložnosti in lepe situacije za doseganje zadetka, a smo bili v zaključku preveč nezbrani in nenatančni. Ustvarili smo si lepo število priložnosti, katere bomo morali v prihodnje realizirati bolje.

Čestitke vsem igralcem za odlično predstavo, ki so jo prikazali na današnjem srečanju in pa seveda pohvaliti moram tudi naše zveste navijače – starše, za glasno in pozitivno spodbujanje s tribun.

Trenerja Jasko in Gorazd

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium