U15 Zlati – Tekma za v pozabo

 

V 4. krogu 2. MNZ lige v kategoriji starejših dečkov smo v soboto na domačem terenu gostili ekipo NK Komenda. 

Čez celoten teden smo zelo dobro trenirali in tudi pred tekmo in na ogrevanju se je čutila samozavest in želja po zmagi. 

Tekmo smo tako tudi začeli. Že v 2. minuti smo si priigrali enajstmetrovko, ki pa jo je gostujoči vratar odlično ubranil. V prvih petih minutah smo kazali dobro in zrelo igro in kazalo je, da bomo odigrali odlično tekmo.

Nato pa so se v igri začele pojavljati zelo slabe odločitve, predvsem v fazi napada. Sicer smo do priložnosti prihajali, vendar v igri nismo bili sproščeni. Preveč je bilo žog “na pamet” in nepotrebne živčnosti. Tekmo bi lahko, v kolikor bi bili pravi, enostavno pripeljali do konca s pozitivnim rezultatom.

Na našo žalost pa tokrat nismo imeli svojega dne. Ogromno je bilo tehničnih napak, ter nelogičnih odločitev. Nikakor nismo uspeli povezati par dobrih podaj, ter si ustvariti priložnosti skozi igro. Vse akcije so bile preveč na silo in iz obupa. Sicer smo bili na terenu boljši nasprotnik, a se je tekma končala brez zadetkov. 

Fantje si zaslužijo pohvale za borbo. Čakajo nas novi treningi in še veliko trdega dela, da bomo tam, kjer si vsi skupaj želimo biti. 

Znova bi se zahvalil staršem za podporo s tribun.

trener Tilen

 

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium