U15 Zlati – Tesen poraz proti NK Olimpija

 

V 3. krogu 2. MNZ lige starejših dečkov smo se odpravili na naše prvo gostovanje k ljubljanski Olimpiji.

V tekmo smo šli zelo samozavestno, kar se je poznalo tudi na igrišču. V prvem polčasu smo bili vsaj enakovreden, če ne celo boljši nasprotnik. Tekma je bila zelo odprta z obeh strani, tako da sta obe ekipi konstantno prihajali do priložnosti. Vseeno pa se je polčas končal brez zadetkov.

Tudi v nadaljevanju nismo popustili in tekmo igrali na visokem nivoju. Obe ekipi sta prihajali do priložnosti, na našo žalost pa je domača ekipa eno izmed teh izkoristila. Ko smo dobili gol, pa smo bili zopet (kot v 1. krogu proti ND Ilirija) pet minut čisto neprepoznavni. Bili smo brez volje in želje po igri in predvsem zelo zmedeni. Tako smo čez eno minuto prejeli še drug zadetek. 

Vseeno pa so fantje tekmo do konca odigrali zelo dobro. Imeli smo še kar nekaj strelov na vrata, ter predvsem v sredini zelo dobro igrali. 

Tekmo smo sicer na koncu izgubili z 2:0, vendar bi se ob kančku sreče rezultat lahko odvil v čisto drugo smer. Na tekmi smo dvakrat zadeli okvir vrat, ter se dvakrat znašli sami pred vratarjem. Fante moram resnično  pohvaliti, predvsem za odnos pred in med tekmo. Prav tako pa so v igri prikazali zelo veliko dobrega. 

Glave gor, naslednji vikend je že nova tekma in nov čas za dokazovanje in napredovanje.

Za konec bi se znova zahvalil staršem za odlično podporo s tribun.

Trener Tilen

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium