U15 Zlati – V zmagovalnem nizu naprej

 

Za selekcijo U15 Zlati so trije novi uspešni tekmovalni vikendi. Z novimi zmagami smo ohranili stoodstoten izkupiček in po 6 tekmah ostajajmo na vrhu lestvice.

4.krog

Za nami je domača prvenstvena tekma z ekipo iz Dola, na kateri smo uspeli dominirati od prve do zadnje sekunde. Nasprotnik se je postavil na svojo polovico in vse karte stavil na protinapade. Naši fantje so dobro reagirali ob večini težkih situacij, ki jih takšna igra prinaša. Vešči igre na odlično pripravljenem igrišču z naravno travo, so do zaključka zatresli mrežo gostujočih kar osemkrat in na koncu slavili z visoko zmago 8:0. Zato jih gre tudi tokrat, kljub nekaterim nesmislom v igri in slabšim nasprotnikom, pohvaliti za borbenost.

5.krog

V nedeljo, 22.9.2018 smo v gosteh igrali z ekipo Slovan. Srečanje smo začeli odločno in si z borbo priigrali dobre priložnosti. Izkoristili smo že prvo in v 9. minuti povedli. V drugem polčasu smo imeli igro pod kontrolo, ter po prejetem zadetku nasprotnikov in izenačenju začeli še bolj pritiskati ter že naslednjo minuto ponovno zadeli mrežo domačinov. Za zaključek smo v zadnji minuti rezultat popravili na 1:3 in s tem končali srečanje s še eno zmago. Rad bi pohvalil ekipo za število zadetkov in za borbo, ki so jo pokazali na igrišču.

6. krog

Soboto, 29.9.2018 smo gostili ekipo iz Kolpe, s katero smo v pretekli sezoni na eni od prvenstvenih tekem izgubili. Tokrat je bilo malo drugače. V srečanje smo vstopili z namenom prikazati dobro igro in doseči dober rezultat. Kljub močnemu nasprotniku nam je to tudi uspelo in na koncu smo slavili s 3:1. Fantom čestitam za borbenost in trud.

V soboto bo na sporedu že 7. krog. Tokrat odhajamo v goste k ekipi NK Črnuče.

Trener Iztok Gruden

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium