U15 Zlati – Zadnja jesenska prvenstvena tekma

 

V soboto smo odigrali zadnjo tekmo v jesenskem delu sezone. Gostovali smo na Ježici pri ekipi NK Interblock. Po tihem sem upal na vse tri točke, a na koncu smo lahko veseli, da smo dobili točko.

Prikazali smo povprečno predstavo. V prvem delu smo bili odlični, v drugem pa smo kar precej padli. Veseli me predvsem prvi polčas, v katerem smo dominirali na igrišču. Zelo dobro smo vršili pritisk visoko na nasprotnikovi polovici, bili agresivni in predvsem v osnovah (odkrivanje, sprejemi, podaje, razumevanje v igri,….) prikazali določen napredek. Ni naključje, da so posamezniki na tej tekmi prikazali svojo individualno kvaliteto in napredek. Le igrišče in predstave na njem so pravi pokazatelj in merilo za ocenjevanje našega skupnega dela.

Zato igralcem polagam na srce, da to upoštevajo, še naprej zaupajo in na treningih trdo delajo.

Sedaj se bomo malo sprostili. V prehodnem obdobju bomo igrali Zimsko ligo v Radomljah. Tam v prvem planu ne bo rezultat, ampak uigravanje ekipe. Nekaterim našim igralcem bomo poskušali najti kakšna druga igralna mesta in jih vrniti nazaj v “špil”.

Zahvalil bi se tudi, še v Gorazdovemu imenu, vsem staršem, ki so nas na vseh tekmah zelo dobro in glasno spodbujali skozi celotno sezono in bili naš dvanajsti igralec na igrišču.

Trenerja Jasko in Gorazd

Copyright © NK Vrhnika 2023 Izvedba: Erpium.com Erpium